UGT dóna suport a les mesures de contenció del coronavirus que exigeixen les Juntes de Personal Docent i demana a Educació més mesures.

UGT dóna suport a les mesures de contenció del coronavirus que exigeixen les Juntes de Personal Docent i demana a Educació més mesures.


GraciasPorCuidarnosUGTUGT dóna suport a les mesures de contenció del coronavirus que exigeixen les Juntes de Personal Docent i demana el tancament dels centres escolars, la suspensió dels processos de selecció i provisió de llocs docents i la prorroga excepcional dels nomenaments del professorat interí.

El sindicat de treballadors de l'Ensenyament públic d'UGT PV dóna suport a les mesures de contenció del coronavirus COVID-19 que exigeixen les Juntes de Personal Docent i demana als responsables de la Conselleria d'Educació que tanquen els centres educatius per a evitar els contagis, erradicar la pandèmia i garantir l'efectivitat de les mesures de disciplina i distanciament social que les autoritats sanitàries han decretat, seguint els criteris científics i tècnics de l'OMS.

UGT Ensenyament PV considera que aquesta mesura, el tancament dels centres educatius, no és incompatible amb la utilització dels mateixos per a atendre les necessitats de la població en aquesta pandèmia que determinen les autoritats sanitàries.

UGT Ensenyament PV és plenament corresponsable amb aquestes decisions, que contribueixen al millor desenvolupament de les mesures adoptades en l'estat d'alarma que s'ha decretat, i que impliquen el desenvolupament de l'activitat docent a través d'instruments de teletreball, mantenint sempre el contacte a distància i en línia del professorat amb el seu alumnat i les famílies, realitzant bones pràctiques en tot moment perquè el seu alumnat puga seguir, malgrat la pandèmia, el curs.

UGT Ensenyament PV secunda i demana el que les xarxes socials proposen per a hui, aplaudiments per al professorat. Hui a les 17,00 hores homenatge a mestres, professors i professores que estan cuidant que tots els nostres fills i filles continuen estudiant, mantinguen la seua rutina escolar, aprenguen i no perden el curs. En aquesta complicada situació, isquem a finestres i balcons per a aplaudir a uns professionals poc reconeguts. És ara quan tots i totes les que tenim fills i filles som conscients de la dura tasca que exerceixen per a guiar-los i educar-los. Elles i ells també mereixen els nostres aplaudiments.GraciasDocentes2

UGT Ensenyament PV demana, també en defensa del professorat interí i de l'estabilitat i millora de les seues condicions de treball, que durant la crisi del coronavirus i davant la suspensió i cancel·lació de les adjudicacions setmanals contínues, es prorroguen els nomenaments del professorat que està cessant durant aquestes setmanes.

UGT Ensenyament PV proposa a la Conselleria d'Educació, davant la situació d'excepcionalitat que la crisi del coronavirus (COVID-19) ocasionarà en l'ocupació i les condicions de treball del professorat interí dels centres dependents de la Generalitat Valenciana, que adopte com a mesura excepcional i mentre dure la suspensió de les adjudicacions de llocs docents, la pròrroga indefinida dels nomenaments del professorat interí que ara cessament i fins al moment en el qual tornem a la normalitat en els centres educatius.

UGT Ensenyament PV considera essencial aquesta mesura per a mantindre l'ocupació dels treballadors i treballadores de l'Ensenyament més precaris del sistema educatiu valencià i que han d'entrar en el conjunt de mesures econòmiques i socials que el Govern de la Nació i altres governs regionals estan adoptant per a protegir als col·lectius més vulnerables en aquesta situació d'alarma i emergència sanitària en la qual ens trobem, i el podem aconseguir evitant la desocupació i la precarització d'aquests treballadors i treballadores.

D'igual forma, UGT Ensenyament PV demana a la Conselleria d'Educació que aclarisca en què situació quedaran tots els processos de selecció i provisió de llocs docents en marxa, com ara concursos de trasllats i comissions de servei, inclosos els processos d'adjudicació de llocs docents, que estan paralitzats o suspesos en la pràctica. En aquest sentit, si és necessari perquè la situació i l'estat d'alarma es prorroguen en el temps, demanarem a la Conselleria d'Educació que prorrogue els nomenaments del funcionariat docent en situació de destinació provisional.

UGT Ensenyament PV també considera necessari que, davant la situació generalitzada de paralització de totes les activitats econòmiques i socials, inclosos els processos administratius i de selecció de personal que ens afecten, també haurien de suspendre's les oposicions docents previstes per a aquest curs, fins al moment en el qual es puguen realitzar amb garanties i en condicions de plena seguretat per a totes les persones que participen en elles.

Per tot això també, des d'UGT Ensenyament PV ens solidaritzem amb les nostres companyes i companys de la nostra federació que estan defensant els serveis públics i atenent i cuidant a tota la ciutadania amb la seua excel·lent professionalitat i saber fer. Gràcies a tots i totes per cuidar-nos.GraciasPorCuidarnosNoParan

0
0
0
s2smodern
volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".