UGT agraeix la informació i mesures sobre el COVID-19 que està adoptant la Conselleria d'Educació, seguint els criteris de les autoritats sanitàries.

UGT agraeix la informació i mesures sobre el COVID-19 que està adoptant la Conselleria d'Educació, seguint els criteris de les autoritats sanitàries.

12/03/2020. Mesa Sectorial d'Educació – Concurs Asesorias CEFIRES i negociació de currículums d'FP.

20.02.20 Skills 2020

En relació amb el COVID-19, en la Mesa Sectorial de hui, per part del director general d'FP se'ns ha informat de la suspensió de la realització de les pràctiques formatives (mòdul de FCT) en la família sanitària, així com de les estades formatives i realització d'aquest mòdul professional de FCT a l'estranger o en altres comunitats autònomes. També ens informa de la suspensió del CAMPIONAT AUTONÒMIC CVSKILLS 2020 que estava previst que es realitzara des del 31 de març al 2 d'abril.

SKILLS

UGT agraeix la informació i mesures sobre el COVID-19 que està adoptant la Conselleria d'Educació, seguint els criteris de les autoritats sanitàries, i que transmeten tranquil·litat i prudència al professorat i els centres educatius. 

Educació informa els centres educatius i els centres de formació del professorat sobre mesures de prevenció i contenció del COVID-19

Se suspenen els viatges escolars, intercanvis de professorat i alumnat, i les pràctiques en centres sanitaris de l'alumnat que està cursant el mòdul de formació en centres de treball

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha informat a les direccions dels centres educatius de les mesures dutes a terme per indicació de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, sempre seguint criteris estrictament tècnics, sanitaris i de salut pública, per a la prevenció i contenció del COVID-19 en l'àmbit educatiu de la Comunitat Valenciana.

En aquest sentit, se suspenen tots els viatges escolars previstos fora de la població on estiguen situats els centres educatius que els hagen programat.

Així mateix, se suspenen els intercanvis de professorat i d'alumnat, així com les estades formatives de tots els nivells educatius, que estigueren previstos.

Pel que fa a la realització d'excursions escolars d'àmbit local, els centres educatius hauran d'estar autoritzats per l'àrea de salut pública de la qual forme part el centre educatiu corresponent.

També se suspenen les pràctiques en centres sanitaris de l'alumnat que està cursant el mòdul de formació en centres de treball (FCT).

Pel que fa als Cefire, centres de formació del professorat, s'ajornen totes les accions formatives presencials per al professorat, i en les activitats formatives semipresencials per al professorat es mantindrà la part que es realitza en línia.

Cal recordar que, en el cas que en un centre educatiu algun membre de la comunitat educativa presentara símptomes característics de la malaltia i haguera estat en una zona de risc, o exposat a un cas confirmat de COVID-19, hauria de contactar amb el número de telèfon habilitat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública 900 300 555 i informar-ne. Els serveis mèdics li diran com s'ha d'actuar.

Si arriba el cas i es confirmara que una persona membre de la comunitat educativa donara positiu en COVID-19, el departament de Salut Pública es posaria en contacte amb la direcció del centre i s'establirien les mesures que s'hi haurien d'adoptar de manera immediata. 

0
0
0
s2smodern
volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".