20/02/2020 - Estudi vacants provisionals concurs de trasllats 2019-2020. Reunió Direcció General de Personal Docent

20/02/2020 - Estudi vacants provisionals concurs de trasllats 2019-2020. Reunió Direcció General de Personal Docent

Calendari CGT 2019 2020Aquest matí hem tingut reunió informativa sobre número vacants a oferir en el concurs de trasllats de 2019-2020. La proposta de l'Administració és la que trobareu en la documentació addicional que s'adjunta i que per cossos podem resumir en 712 vacants cos de Mestres, 3.457 Cos Professorat d'Ensenyament Secundari, 15 Professorat Escoles d'Adults, 638 Cos Professorat Tècnic d'FP, 146 Cos Professorat d’EOI, 68 Cos Catedràtics de Música i Arts Escèniques, 137 Cos Professorat de Música i Arts Escèniques, 138 Cos Professorat d'Arts Plàstiques i Disseny. Total: 5.311 places. En el document teniu el seu detall per províncies i la comparativa amb concursos anteriors.

Aquest estudi de vacants és provisional i es podran presentar al·legacions, justificant i argumentant per centres les vacants concretes que s'han de crear, atesos els criteris generals per a la catalogació de llocs, segons ordenes de plantilles. Aquestes al·legacions i suggeriments que ens feu arribar a UGT Ensenyament PV, les traslladarem a la direcció general de Personal Docent.

Segons se'ns informa per part de la directora general de Personal Docent, les places que s'han catalogat són les que determina l'arranjament escolar d'Infantil i Primària, en el cas dels i les Mestres, i la resta de cossos, aquelles vacants reals (amb hores curriculars de l'especialitat i que no deriven de càrrec directiu) que tenen vocació de continuïtat i tres anys ja de funcionament. Les especialitats que presenten problemes per a la catalogació de vacants són Tecnologia (ixen 80 places quan es necessiten 100) i Orientació Educativa, igual que les places de Pedagogia Terapèutica i Audició i Llenguatge, per estar pendent la definició del model d'inclusió i la catalogació de les places dels SPEs. Una cosa similar ocorre amb els llocs de FPA. I els llocs dels centres CAES, Centres de Reeducació, també s'ofereixen en el concurs de petició voluntària, mentre que no eixiran al concurs, per la seua especificitat, les places de centres penitenciaris, ni hospitalaris, ni les del CEED.

Des d'UGT Ensenyament PV agraïm que se'ns informe que no es reservaran en els cossos de Professors de Secundària i uns altres, places per a oferir-les després amb el B2 d'anglés. No obstant això, es manté la reserva feta per a les places d'Educació Infantil amb B2 d'anglés, això és, una plaça a partir de tres unitats.

Es garanteix també el dret de mobilitat dels i les Mestres que ocupen places en el primer cicle de l'ESO, estudiant cas per cas per a adjudicar les places que tenen continuïtat i disponibilitat horària.

Finalment i molt important: Reviseu les dades de la vostra especialitat. Termini per a al·legacions fins al 25F, abans de la seua remissió a Madrid i publicació detallada per centres de les vacants provisionals i adjudicació provisional concurs, segons calendari previst.DOCUMENTACIÓ ADDICIONAL:0
0
0
s2smodern
volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".