09/01/2020 Mesa Sectorial d'Educació. Temes tractats: Ordre convocatòria oposicions docents 2020 Torn Lliure i Ordre convocatòria oposicions cos Catedràtics de Música i Arts Escèniques.

09/01/2020 Mesa Sectorial d'Educació. Temes tractats: Ordre convocatòria oposicions docents 2020 Torn Lliure i Ordre convocatòria oposicions cos Catedràtics de Música i Arts Escèniques.

Aquesta Mesa és continuació de la es va començar el 19/12/2019 i en ella UGT Ensenyament PV ha formulat les propostes que figuren en les al·legacions que hem presentat per escrit i que pots consultar en l'apartat documentació d'aquesta pàgina. Dijous vinent es continuarà amb aquesta convocatòria, amb el debat, anàlisi i negociació dels annexos de la mateixa (barem, característiques proves pràctiques per especialitats, elements programació didàctica…). L'oferta concreta de places per cossos docents i especialitats està tancada i aquesta negociació es limitarà a incorporar les millores que l'Administració educativa considera útils i legalment procedents (atés que hi ha noves especialitats que es convoquen), prenent com a base la convocatòria de l'any passat. També l'Administració educativa ens ha informat que cal actualitzar el calendari previst per a realitzar aquestes oposicions i que el seu inici serà el 18 de juny, a les 10h, en lloc del 17 inicialment previst, perquè en alguns centres i localitats el 17 serà l'últim dia lectiu del curs en Secundària i altres Ensenyaments. I una dada final, la data de la prova de valencià del C1 de les persones aspirants que ho hagen de realitzar es concretarà en el moment es conega els llistats provisionals de les persones aspirants.


En el segon punt de l'ordre del dia, hem reproduït en aquesta convocatòria les millores de caràcter general que hem proposat per a la convocatòria de la resta de cossos docents i en el tema de l'oferta de places previstes hem demanat que es revisen els criteris seguits en l'especialitat 5A1 Composició per a la seua determinació, proposant que es retiren les sis que figuren en la convocatòria.

A preguntes d'UGT Ensenyament PV, l'Administració ens ha informat del següent:

  • Dilluns vinent es publicarà en el DOGV la convocatòria de les oposicions d'inspecció.
  • La convocatòria de les oposicions d'accés al cos superior, que ja està tancada i negociada, estan esperant que es publique la nova Ordre sobre el requisit lingüístic exigible per a ocupar llocs docents per a publicar aquesta convocatòria.
  • En el procediment de Càtedres de 2018, es publicaran els aspirants degudament baremats al llarg d'aquest mes de gener. Encara que estava previst que aquesta publicació es realitzara abans de les vacances de Nadal, encara falten dues especialitats per baremar i això ha retardat tot el procés.
  • No està previst el pagament dels membres dels tribunals i comissions de selecció encara. Es pagarà quan hi haja diners.
  • Quan s'acabe de revisar l'anterior, es publicarà el procediment per a l'acreditació de noves habilitacions en la borsa de treball del Cos de Mestres.
  • Es convocarà pròximament la Comissió de Seguiment de l'Acord del Professorat Interí per a tractar incidències en les adjudicacions, procediment de difícil cobertura, borses cremallera,… i tots aquells temes que es proposen per part de les organitzacions sindicals.
  • Dijous vinent també es negociarà en Mesa l'Arranjament Escolar per al curs 2020- 2021 i al febrer tindrem reunió informativa sobre les vacants previstes per al concurs de trasllats en marxa.
  • Finalment, a més dels temes previstos, es començarà a negociar pròximament, les convocatòries de comissions de serveis especifiques i generals, i l'actualització del Decret de Permisos i Llicències.


DOCUMENTACIÓ:0
0
0
s2smodern
volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".