Enhorabona, CEIP RAJOLETES de Sant Joan d'Alacant !!! guanyador del tercer premi del V CONCURS D'AUDIOVISUALS d'UGT Ensenyament «Estima en igualtat, digues no a la violència de gènere».

Enhorabona, CEIP RAJOLETES de Sant Joan d'Alacant !!! guanyador del tercer premi del V CONCURS D'AUDIOVISUALS d'UGT Ensenyament «Estima en igualtat, digues no a la violència de gènere».

 RajoletesApunt

"Estimar en igualtat" és el títol del vídeo amb què els alumnes de sisé del col·legi de Rajoletes de Sant Joan d'Alacant han guanyat el tercer premi del Concurs d'Audiovisuals que organitza UGT en l'àmbit nacional. La professora, Verònica Pérez Ivorra, que també és la coordinadora en Igualdat i Convivència del centre escolar, ha explicat que els va proposar que pensaren diferents idees per a fer l'audiovisual. "És un grup que té molta iniciativa, són molt participatius i van dur diferents propostes", assenyala Verònica Pèrez.

Entre tots, van decidir desenvolupar la idea sobre una poesia que havia escrit una de les alumnes, Elena Olmedo Baeza, d'11 anys. "Van fer una pluja d'idees", relata Verònica Pèrez, "i entre tots van gravar el vídeo en el pati del col·legi". L'argument gira al voltant d'un partit de futbol. Els equips no són mixtos: per una banda estan les xiques i, per una altra, els xics. Es produeixen diferents situacions fins que una xica marca un gol. A partir d'ahí van exposant-se les idees, reflexions i reivindicacions sobre la igualtat entre els dos sexes.

L'estudiantat, d'entre 11 i 12 anys, ha comptat amb la col·laboració dels pares i mares. Entre ells Sergio Sirvent, que ha editat el vídeo. Han guanyat un premi econòmic de cent euros per a adquirir material bibliogràfic o tecnològic per al centre.  

CEIP Rajoletes

Ama en Igualdad RajoletesAMPAEnhorabona, CEIP RAJOLETES de Sant Joan d'Alacant !!! guanyador del tercer premi del V CONCURS D'AUDIOVISUALS d'UGT Ensenyament «Estima en igualtat, digues no a la violència de gènere» amb el vídeo <<Estima en igualtat>>.

UGT Ensenyament PV felicita el CEIP RAJOLETES de Sant Joan d´Alacant, guanyador del tercer premi del V CONCURS D'AUDIOVISUALS d'UGT Ensenyament «Estima en igualtat, digues no a la violència de gènere» amb el vídeo <<Estima en igualtat>>.

El 25 de novembre es celebra el Dia internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona i des de FeSP-UGT Ensenyament volem proposar als centres educatius i a les seues comunitats (professorat, alumnat i les seues famílies) la participació en aquest concurs d'audiovisuals, referent contra la violència de gènere i per a l'educació en igualtat.

 Educant en Igualtat

 

«Estima en igualtat, digues no a la violència de gènere». Què és la violència de gènere? Com es manifesta? Quines són les respostes necessàries per a acabar amb la violència gènere?

Des de FeSP-UGT Ensenyament organitzem aquest concurs d'audiovisuals «Estima en igualtat, digues no a la violència de gènere» amb l'objectiu de contribuir al fet que la comunitat educativa construïsca eines per a afrontar situacions de violència de gènere i garantir que això no succeïsca.

Des de fa cinc anys i amb motiu del 25 de novembre, Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra la dona, FeSP-UGT organitza aquest concurs, amb el qual volem contribuir a la lluita contra aquesta xacra social.

En aquesta ocasió s'han rebut 60 vídeos de centres educatius de tot el país, projectes de molta qualitat on joves de Primària i Secundària han expressat a través de cançons, representacions teatrals i xicotets curts audiovisuals missatges per a no tolerar relacions emocionals tòxiques.

 

Ama en Igualdad

prou retallades Rajoletes

 

0
0
0
s2smodern

Medios

Els guanyadors de la V edició són:
3r Premi. CEIP Rajoletes - Sant Joan d´Alacant (País Valencià). Títol del vídeo: Estima en Igualtat.
2n Premi. IES Conca Minera - Mines de Riotinto Huelva (Andalusia). Títol del vídeo: Escolta el compàs d'una relació en igualtat.
1r Premi. Col·legi: Calasanz Escolapis - A Corunya (Galícia). Títol del vídeo: Ocultes.
volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".