ASSEMBLEES INFORMATIVES CONCURS DE TRASLLATS 2019-2020: Publicades al DOGV (31-10-2019), les Resolucions de convocatòria. Cos Mestres. Altres cossos docents i cos d'inspectors/es

ASSEMBLEES INFORMATIVES CONCURS DE TRASLLATS 2019-2020: Publicades al DOGV (31-10-2019), les Resolucions de convocatòria. Cos Mestres. Altres cossos docents i cos d'inspectors/es

AsambleasCGT2019

COS DE MESTRES: RESOLUCIÓ de 25 d'octubre de 2019, de la directora general de Personal Docent, per la qual es convoca un procediment de provisió de places del personal funcionari docent del cos de mestres per a cobrir llocs vacants en centres públics d'Educació Infantil, Educació Primària, Educació Especial i primer cicle de l'Educació Secundària Obligatòria en instituts, departaments d'Orientació en instituts i de centres de formació de persones adultes, dependents de l'àmbit de gestió de la Generalitat Valenciana. 

 


 

COS DE SECUNDÀRIA I ALTRES COSSOS: RESOLUCIÓ de 25 d'octubre de 2019, de la directora general de Personal Docent, per la qual es convoca un procediment de provisió de places de funcionaris i funcionàries docents dels cossos de catedràtics i professors d'Ensenyament Secundari, de professors tècnics de Formació Professional, de catedràtics i professors d'escoles oficials d'idiomes, de catedràtics i professors de Música i Arts Escèniques, i de catedràtics, professors i mestres de taller d'Arts Plàstiques i Disseny, dependents de l'àmbit de gestió de la Generalitat Valenciana. 

 


 

COS D'INSPECTORS: RESOLUCIÓ de 25 d'octubre de 2019, de la directora general de Personal Docent, per la qual es convoca el procediment de provisió de places de personal funcionari docent del cos d'inspectors i inspectores al servei de l'Administració educativa i d'inspectors i inspect ores d'Educació, dependents de l'àmbit de gestió de la Generalitat Valenciana.

 


 webConselleeriaCGT


 

0
0
0
s2smodern
volver arriba

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".